#P2635A

PAARDRIJDEN
Vraag uw offerte

Een goede training begin met een goede baan, stop met een natte bodem en modder, SCHREIBER heeft de oplossing !  Sinds meer dan 10 jaar hebben we speciale tenten voor paardepiste overkappingen ontwikkeld. 


 


       Deze overkappingen zijn volledig afbreekbaar en kunnen op alle type terreine opgezet worden. Bovendien bieden wij talrijke opties aan om uw tent volgens uw wensen te configureren. 

DETAILS

#P2635-DETAILS1
#P2635-DETAILS2
#P2635-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
30 seconden montage
CTS normen
Made in France

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

#G676A
#G667A
#G666A
#G664A
#G663A
#G619A

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 2900 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!


Gratis offerte
Per email
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
INFO
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2020 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website developed by ICI Solutions