+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2586A

OPSLAGHAL, OPBERGLUIFEL, OPSLAG MAGAZIJN EN ENTREPOT
Vraag uw offerte

Wenst u een modulaire opslagruimte (opslag magazijn) tegen een lage prijs en op een korte termijn ? De structuren van Schreiber zijn de oplossing !

Of het nu voor een permanente of semi-permanente bedoeling is , de modulaire opslagplaatsen van Schreiber laten u toe uw activiteiten op eigen tempo en betaalbare prijzen uit te breiden !

Deze modulaire structuren passen zich aan uw omgeving aan door het aanbieden van vele opties die u tevreden stellen en de beperkingen respecteren die door uw bedrijf en logistiek aan u worden opgelegd .

Beschikbare opties :

  • Metalen en geïsoleerde zeilbekleding
  • Dubbeldakzeilen om condensatie te beperken en de isolatie te verhogen
  • Schuifdeurzeilen of sectioneel
  • Voetgangersdeuren
  • Verlichting-stroomvoorziening
  • Verwarming
  • ...

Raadpleeg ons ook met betrekking tot de verhuur of leasing van dit type structuur ! Voor meer informatie, zie onze technische aanwijzingen of neem contact met ons op !

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
5 jaar garantie

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 74814 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: opslagstructuur,modulaire opslagruimte,opslaghal,industriele opslag, tijdelijke opslagruimte,tijdelijk structuur,aluminium opslagruimte, opbergluifelGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions