+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2588A

SCHEIDINGSZEILDOEKEN
Vraag uw offerte

Wilt u nieuwe ruimtes in uw magazijnen en dit tegen de geringste kosten creëren? Kies voor scheidingszeildoeken! Het gemak van implementatie en de lage kosten bieden u op maat gemaakte oplossingen om scheidingszones te creëren !
Deze scheidingszeildoeken kunnen met name voldoen aan thermische, hygiënische, akoestieke, werkruimten of opslagruimten.

We beschikken namelijk over zeildoeken in kwaliteiten zonder ftalaten, ATEX en M0 om zo te voldoen aan uw strengste veiligheids-en hygiënenormen.

Of het nu gaat om behoeften voor binnen of buiten, Schreiber en zijn aanpak op maat zal u adviseren !

Een vraag ? Neem contact met ons op !

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 85029 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: flexibele wanden,flexibele dekzeilen,standafscheiding,scheidingszeil,scheidingszeildoek.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2023 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions