+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2631A

AFDEKZEILEN VOOR ZWEMBADEN
Vraag uw offerte

We maken voornamelijk 2 soorten dekzeilen voor zwembaden :


1. Zomerzeil zwembad


- De « Geobubbel Energyguard » zwembadzeil, een solar zomerzeil die een donkerblauwe kleur heeft. Polivalent zwembafdekking dat de temperatuur van het zwembad optimaliseert en tevens de groei van algen belemmert. De Energyguardkwaliteit geeft eveneens de garantie om energieverbruik net zoals het toevoegen van chemische producten in het zwembad sterk te verminderen. Deze zwembadafdekking is zowel voor de zomer als voor de winter bestemd. De dikte van het zeildoek bedraagt 500 microns. 


- Zwembadafdekking  Geobubble « standaard » Dark + Gold. Dit zeildoek maximaliseert de temperatuur van het zwembad. Geschikt voor de zomer met een dikte van 500 microns. 


2. Winterafdekking zwembad


- Een vol winterzeil zwembad in 650gr/m2 in het midden voorzien van een microgeperforeerd licht bladernet voor de evacuatie van regen. Effen kleuren naar keuze. Mogelijkheid om een veiligheidssysteem in te lassen om eventuele val van kinderen te voorkomen. 


Uitsnijding en offerte op maat.


Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor een  gratis en vrijblijvende offerte voor uw dekzeile voor zwembad.

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 30110 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: afdekzeilen voor zwembaden, bubbeldekzeil, afdekzeilen, zwembadzeil, solar zwembadafdekking, winterafdekking, winterzeil zwembad, zomerzeil zwembad, overwinterings dekzeil, dekzeil voor zwembaden, spa dekzeil.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions