+32 (0)87-88.33.66
 
 

ARCHITECTONISCHE TENTZEILEN
Vraag uw offerte

Ontwerp
Schreiber voert altijd een voorontwerp uit van de vorm van de structuur op basis van de wensen van de opdrachtgever en de architect. De stabiliteitsanalyse is een belangrijk punt in de volledige studie van het architecturale zeil.De dubbele bocht van het zeil en de nodige spanning maken het zeer moeilijk om de krachten van de draagstructuur te berekenen.Om een veilig project uit te voeren , is het daarom heel belangrijk om de draaglastanalyse uit te voeren met een speciaal voor dit doel ontwikkeld programma. De spanningen in het membraan en de krachten in de draagstructuur worden door dit programma berekend. Ten tweede, worden vervormingen als gevolg van externe lasten (sneeuw en wind) onderworpen aan een grondige studie. Deze analyse wordt gebruikt om de haalbaarheid van het project te beoordelen.

Het afvlakken van de tentzeilen
De ontwikkeling van snijplannen is het belangrijkste punt in de productie van architecturale zeilen. Het resulterende 3D-model is verdeeld in snijbare delen. Schreiber maakt ook gebruik van speciaal ontworpen programma's om de gewenste snit te genereren en kleine en verwaarloosbare verschillen tussen het wiskundige model en de werkelijke structuur te bereiken

Confectie van het zeil
Tijdens het fabriceren van de zeilen besteedt Schreiber veel aandacht aan de kwaliteit van de snitafwerking zowel vanuit een technisch als estetisch oogpunt. Op deze manier krijgt de structuur de gewenste vorm en worden de resulterende krachten in het zeil optimaal ondersteund.

Plaatsing en onderhoud
Een professioneel team van gespecialiseerde werknemers zorgt voor zowel de plaatsing van het structuur als het bevestigen van de zeilen. Het aanspannen van de zeildoeken zorgt voor een algehele vorm zonder plooien en garandeert een maximale levensduur. Schreiber kan eveneens het onderhoud van de structuur verzekeren door een regelmatige controle van de spanning tot het reinigen van het zeil.

CERTIFICATEN

Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
5 jaar garantie

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 65747 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: archtectonisch tentzeil,architectonisch Membraan , Gespannen zeildoek,textiel membraan, architectonisch zeil.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions