+32 (0)87-88.33.66
 
 

PARTYTENTEN, FEESTTENT IN DIVERSE FORMATEN
Vraag uw offerte

De partytent is het paradepaardje van het Schreiber -assortiment. De degelijkheid van het frame en de kwaliteit van de zeilen hebben al veel gemeenschappen, verenigingen en dorpscommissies overtuigd. Met zitplaatsen tot 90 personen en een oppervlakte variërend van 9 tot 96 m² bieden de partytenten van Schreiber een eenvoudige en efficiënte oplossing voor uw evenementen.

Het frame bestaat uit verzinkte stalen staven (structuur) van 40/40/2 mm in een vierkante sectie om een optimale weerstand te garanderen. Het zeildoek van 650gr/m² met 900 gr/m² zeilen verstevigingen garandeert u een lange levensduur en een uitzonderlijke kwaliteit. Dit type paviljoen (partytenten) is ook beschikbaar in een hogere sectie van 50 en 60 mm voor semi-permanent gebruik voor een tijdelijke opslag bijvoorbeeld

  • Onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding
  • Snelle montage
  • Garantie op de frames : 5 jaar
  • PVC-dekzeil 650gr/m² brandwerend M2
  • Naleving van de huidige normen

Voor meer informatie over partytenten (receptie tent), neem gerust contact met ons op.

DETAILS

#P2567-DETAILS1
#P2567-DETAILS2
#P2567-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 50835 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: partytenten, partytent, professional, receptie tent, zwembad, ontvangst tent, party, tent, tenten, verkoop, verhuur, kopenGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions